Waasland Recycling, de geknipte partner voor een ijzersterke recyclage van alle metalen.

Ferro

Non-Ferro

De geknipte partner voor een ijzersterke recyclage van alle metalen.

Waasland Recycling is de nieuwe naam voor het in 2013 overgenomen “William Van der Gucht”. Deze afdeling is gelegen in de industriezone “Kluizenmolen” in Sint-Gillis-Waas. Het vroegere non-ferrorecyclagebedrijf William Van der Gucht, was zich de laatste jaren ook meer gaan richten op de ferro-markt.
De uitstekende ligging van het bedrijf in de voorhaven van Antwerpen enerzijds, en de ontsluiting  door de nabijheid van de E34 Antwerpen-Knokke en de E17 anderzijds, bieden Waasland Recycling een uitstekende tool voor een betere geografische spreiding van zijn activiteiten, een ruimer aanbod van potentieel schroot en de optimalisatie van de logistieke organisatie.
Doelgroepen zijn in de eerste plaats de regionale metaalverwerkende industrieën en de tussenhandel (schroothandelaars). Ook de particuliere inkopen zijn door de jaren heen hun aandeel gaan opeisen. Deze zijn veelal uit de ruime regio van het Waasland afkomstig en ook zij kunnen rekenen op een optimale dienstverlening en correcte afwikkeling van de aangeleverde goederen.
 
Door zijn familiale verleden én een team van enthousiaste medewerkers, zet het bedrijf ook in op een snelle, accurate en zoveel mogelijk op maat gemaakte dienstverlening door middel van hun ophaaldienst met containers, (kleinere) afbraakwerkzaamheden en de verwerking on site met mogelijke inzet van knipschaar, hammel en/of overslagkraan.
Dit alles is het ideale recept voor een vlotte en fijne samenwerking!